Geboren in 1982 en opgegroeid binnen een omgeving die zich kenmerkt door het leven op het platteland. Van jongs af aan werd ik gezien als een aardige, rustige en sociale jongen, op dat moment niet wetende dat dit mijn manier en masker was om om te gaan met mijn levenspad.

Tijdens een rondreis in het buitenland voelde ik voor het eerst wat gelukkig zijn betekende, ik mocht mijzelf zijn en kreeg weer lucht. Even helemaal weg van mijn leven in Nederland. Mijn huis en omgeving werden daarna ook niet meer mijn thuis.

Een periode van zelfontwikkeling startte en een burn-out zorgde voor een versnelde verdieping in deze ontwikkeling. De enige keuze was om aan mijzelf te gaan werken. Fysiek, mentaal en emotioneel was ik volledig uit balans.

Fysiek wilde ik Fit worden, jaren van overgewicht hadden een grote impact op mijn lijf. Door intensief te gaan sporten kreeg ik zoveel fysieke en mentale kracht om ook de emoties onder ogen te komen. Voor het eerst begon ik mijn lichaam te begrijpen en te luisteren naar de signalen die ik lange tijd had genegeerd. Het luisteren werd ook het aankijken, loslaten en helen van de trauma’s uit het verleden.

De invulling van mijn levenspad en de weg ernaar toe heb ik op mijn manier gedaan. Dit was niet de makkelijkste weg, een weg met weerstand. Daardoor nog meer dankbaar voor de mensen die mij een stukje op dit pad hebben begeleid.

Met mijn bedrijf Holistic Fit wil ik je graag begeleiden. Ik gun je een gezonder, gelukkiger en bewuster leven. Wil jij je ook weer FIT voelen?