Lichaamsgericht Traumawerk

"De kracht van aanraking"


Om al onze afwijzingen, pijn, verdriet, boosheid minder of zelfs niet meer te hoeven voelen, bouwen we een harnas om ons heen. Zichtbaar en onzichtbaar. Door het opgebouwde harnas zijn we minder goed in staat om onze eigen gevoelens en emoties te voelen en te uiten. Om je kwetsbaar op te stellen en grenzen aan te geven.

Om weer in contact te komen met je lichaam zal je eerst dat kwijt moeten raken wat je in de weg zit. Onverwerkte trauma’s en emoties slaan zich op in het lichaam en zorgen voor fysieke, mentale en emotionele klachten. Door het trauma, de emotie en de blokkades lichaamsgericht te verwerken, te integreren en los te laten ontstaat er ruimte in jouw systeem voor ontlading, vrijheid en (verdere) verbinding met jezelf.

In de Lichaamsgerichte Traumawerk sessies combineren we De-armouring en de Sedona Methode om een zenuwstelsel dat uit balans is te herstellen, het lichaam te bevrijden van het harnas en het trauma of de emotie los te laten. We kijken naar het geheel, waarbij wordt gewerkt op de rug, armen en benen. Ervaar wat de kracht van aanraking voor jou kan betekenen.