Holistic Movement Coaching

"De kracht van beweging"


Het lichaam is een krachtige boodschapper. Het liegt nooit, we hoeven alleen maar te (leren) luisteren. Ieder persoon heeft in zijn of haar leven traumatische gebeurtenissen meegemaakt en we hebben van jongs af aan geleerd om emoties in control te houden. Het trauma ontstaat dan ook vaak niet door de gebeurtenis zelf, als wel hoe het lichaam erop reageert en het verwerkt. Onderdrukking hiervan kan zich op termijn uiten in fysieke, mentale en/of emotionele klachten. De wonden willen genezen worden, maar liggen vaak in het onbekende of zijn diep weggestopt. Ervaar wat de kracht van beweging kan betekenen in het aankijken en helen van de wonden.

De Holistic Movement Methode is een therapeutische bewegingsmethode waarbij zowel aan de binnen- als de buitenkant gewerkt wordt. Mentale problemen hebben effect op het lichaam en lichamelijke problemen hebben invloed op de gemoedstoestand en de gedachtegang. We versterken de verbinding tussen het lichaam, de geest en de ziel. Daarom behandelen we je niet op één, maar op alle vlakken.

Herstel en ontwikkeling zijn belangrijke aspecten van deze bewegingsmethode. Zolang we durven groeien, zijn er nieuwe uitdagingen en levenslessen waar we van kunnen leren. Zowel fysieke, mentale, als emotionele klachten hebben ons iets te leren.

Holistic Movement Coaching

Holistische Coaching voor werkgevers:
Ontdek de kracht van Holistische Coaching voor jouw medewerkers! Investeer in het welzijn van je team en zie de positieve impact op het werkplezier, de balans en de persoonlijke ontwikkeling. Met onze coaching dragen we bij aan bewuste, gelukkige en gezonde medewerkers. Kom als werkgever in beweging en laat een nieuwe energie stromen binnen het coaching aanbod.